Suomen vasemmistolaiset osoittivat Eduskunnassa tukea juutalaisten joukkolynkkaamiselle
Veristä juutalaisten lynkkaamista islamistien käsissä symbolisoiva käsimerkki heilui Eduskuntatalon salissa vasemmistolaisten vallattua sen mielenosoituksella.
2000-luvun alussa “Ramallahin lynkkaukseksi” - tunnettu tapahtuma loi palestiinalaisille uuden käsimerkin, kun terroristi lynkkasi juutalaisia jihadistisessa intifadassa/kansannousussa ja näytti verisiä käsiään hurraaville palestiinaisille islamisteille.1
Vuoden 2000 Ramallahin lynkkaus oli väkivaltainen välikohtaus, joka tapahtui 12. lokakuuta 2000 - Al-Aqsa-intifadan alkuvaiheessa - el-Birehin poliisiasemalla, jonne ohikulkevien hautajaismarssilaisten palestiinalaisjoukko tunkeutui ja tappoi ja silpoi kahden Israelin puolustusvoimien reserviläisen ruumiit.
Tapahtuma kuvattiin silloin useiden tiedotusvälineiden toimesta.
Vasemmistoliiton juutalaisvihainen natsi, eli sosialistinen rasisti, puolueen kansanedustaja Veronika Honkasalo, arvosteli tapahtumassa Suomen ainoaa juutalaista kansanedustajaa ”sopimattomaksi”, kun Kokoomuksen Ben Zyskowicz osoitti epämieltymistä hänen kansanmurhaa, sekä joukkolynkkaamista ajaville rasisti-sosialisteille/natseille ja heidän liittolais-islamisteille - jotka osoittavat avoimesti tukea Hamasille - kuten Eduskuntatalon portailla yhdessä Hamasia tukevien intifada-islamo-natsien kanssa viime kuussa ”joelta merelle!” etnistä puhdistusta juutalaisille julistanut Vasemmistoliiton kansanedustaja Honkasalokin.
👉 Ryhdy tästä 4,50€/kk kannatusjäseneksi Anterilla on asiaa -uutiskirjeeseen!
👉 Tarjoa minulle kahvikuppi tästä. ☕
👉 Tilaa “Anterilla on asiaa” – Unisex T-Paita tästä!
👉 Voit liittyä The Haaremi - Yhteisöön tästä!
The Haaremi on suomalainen liberaalien humanistien, uskontokriitikkojen ja sananvapauden kannattajien nettiyhteisö.
Missiomme on tehdä siitä vähemmän tabu, että taikauskoisista uskomuksista ja uskonnoista puhutaan kriittisesti, jopa pilkallisesti. Arvostamme uskonnonvapautta ja erityisesti vapautta uskonnoista. Arvomme perustuvat sekularismiin, itsehallintoon ja ihmisoikeuksiin.
Sosiaalinen media: