Dec 20, 2022 • 5M

YouTubesta poistettu puhelu Yleisradion hijabeja ja islamia kehuvan artikkelin toimittajan Emilia Korpelan kanssa

Videolla soitan Yleisradion toimittajalle ja kysyn miten hän kehtaa tehdä islamia sekä hijabeja kehuvan artikkelin samalla, kun iranilaisia hirtetään pakollisen hijabin ja islamismin vastustamisesta.

 
0:00
-5:15
Open in playerListen on);
Anter haastattelee, puhuu, selittää ja tutkii. Sinä kuuntelet! Kiitos!
Episode details
Comments

Iranilaisten feministien kehuma video poistettiin, vaikuttiko Yleisradio siihen?

Puhelu poistettiin YouTubesta kuulemma, koska se “rikkoo ahdistelua ja kiusaamista koskevaa YouTuben käytäntöä”. Videon kymmenet kommentit iranilaisilta naisilta, kotoutuneilta maahanmuuttajailta ja feministeiltä kannustivat tuomaan esille Yleisradion toiminnan esille, sekä kehuivat minua rohkeudesta.

Kirjoitin vastaväitteen ja kriittisen artikkelin Yleisradion toimittajan Emilia Korpelan islamia sekä hijabeja kehuvaan artikkeliin. Kritiikkini aihe oli hämmästys siitä kuinka suomalainen verorahoitteinen Yleisradio toimii tällä tavalla samaan aikaan, kun ihmisiä kirjaimellisesti hirtetään ja raiskataan jos ovat vastakkaista, eli kriittistä mieltä islamista.

Iranin mielenosoittajat, eli islamismia ja pakollisia hijabeja vastustavat ihmiset, raiskataan ja hirtetään “sodasta Allahia vastaan”.

Lue myös: Iran: Jo kolmatta mielenosoittajaa ollaan hirttämässä "sodasta Allahia vastaan" - Suomen lehdistö ei edes mainitse islamia syyksi

Soitin myös toimittaja Emilia Korpelalle ja kerroin mielipiteeni asiasta. Kehotin lukijoitani ottamaan yhteyttä Yleisradioon ja toimittajaan hänen toiminnastaan. Kuvasin tämän soiton videolle ja latasin YouTubeen. Se sai yli 2000 näyttökertaa päivän aikana ja sitten se poistettiin:

- “Hei Anter Yaşa!

Tiimimme on tarkastanut sisältösi ja valitettavasti todennut sen rikkovan käytäntöjämme (häirintää koskeva käytäntö). Seuraava sisältö poistettiin YouTubesta:

Video: Ylen toimittaja kirjoitti islamia ja hijabeja kehuvan artikkelin samalla, kun Iranin naiset tapetaan”, YouTubelta saamassani sähköpostissa lukee.

Lue myös: Suomen iranilaisten, feministien ja kotoutuneiden maahanmuuttajien kehuma videoni poistettiin YouTubesta


👉Tilaa tästä 4,50€/kk kannatusjäsenyys Anterilla on asiaa - Uutiskirjeeseen!

Yli 2 viikkoa vanhat julkaisut ovat luettavissa jatkossa vain kannatusjäsenyyden tilaajille.

👉Voit myös liittyä The Haaremi - Yhteisöön tästä!

The Haaremi on suomalainen liberaalien humanistien, uskontokriitikkojen ja sananvapauden kannattajien nettiyhteisö.

Missiomme on tehdä siitä vähemmän tabu, että taikauskoisista uskomuksista ja uskonnoista puhutaan kriittisesti, jopa pilkallisesti. Arvostamme uskonnonvapautta ja erityisesti vapautta uskonnoista. Arvomme perustuvat sekularismiin, itsehallintoon ja ihmisoikeuksiin.